Sub Menu

Eίσοδος Μελών

Who's Online

Έχουμε 206 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να προβάλλουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας σε όλον τον κόσμο.

Reviews written by dimitraemi

59 results - showing 1 - 15 1 2 3 4 Αποτελέσματα ανα σελίδα:
 
Ποίηση
 

Pagano superstitio crimen publicum

Πιστεύω οτι ο Sailor, γνωρίζει πως δεν έχει ανάγκη απο κανέναν να του χαιδέψει τα αυτιά. Άλλωστε δεν είναι πρωτάρης στο logoclub, ούτε και χρειάζεται την ''ώθηση'' μας για να προσπαθήσει κι άλλο..
Επίτρεψε μου να υποβάλλω άλλο ενα 5αρι(ίσως και το τελευταίο...) και για όσους ενοχλήθηκαν απο αλήθειες, τους εύχομαι καλή συνέχεια και πιστεύω πως αν παραμερίσουν τον εγωισμό τους, θα δουν πως όσα γράφηκαν δεν ήταν συκοφαντίες ή οτιδήποτε παρεμφερές, ήταν όλα αυτά που (προσωπικά) πολλοί τα είδαν, λίγοι τα ξεστόμισαν.


************************************************************************
φίλη Χριστίνα, δεν με ευχαριστεί καθόλου τούτη η εξέλιξη που έλαβε η αντιπαράθεση κάποιων απόψεων μεταξύ μας... και αν είμαστε μαχητικοί στις θέσεις μας αυτός είναι λόγος να απομακρυνόμαστε; να παρεξηγούμεθα; να εγκαταλείπουμε; αν έχεις αποφασίσει να αποχωρήσεις είναι δικαίωμά σου... προσωπικά δεν παίρνω πίσω τα σχόλιά μου για τη γραφή σου και τα κείμενά σου τα οποία είχαν τη θερμή ανταπόκριση του συνόλου σχεδόν όσων τα διάβασαν... δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά 'ξεστόμισες' την αλήθεια... τόσο καιρό δρούσες κάτω από καθεστώς καταπίεσης; από ποιόν; γιατί; δηλαδή εμάς μας έχει τυφλώσει ο εγωισμός τόσο καιρό; είμαστε τυφλοί άραγε επειδή δεν κονιορτοποιούμε μια προσπάθεια με 2άρια και άσσους; ...όπως και να'χει, σου εύχομαι τα καλύτερα και να έχεις πάντα έμπνευση και δημιουργικότητα σε ό,τι κι αν κάνεις... και χρόνια σου πολλά!! sailor
Reviewed by dimitraemi
April 08, 2010
Report this review
 
 
Ποίηση
 

Μυστικιστικά

Εγω αυτό που βλεπω είναι οτι αυτό το φόρουμ, τελικά θα καταντήσει ''προνόμιο'' των εκλεκτών. Και ναι, ίσως αυτά που θα διαβάσατε να πειράξουν κάποιους, αλλά δυστυχώς είναι αυτό που αποκομίζω.
Ας το εξηγήσω λοιπον. Η Τζίνα έκανε ένα σχόλιο. Τη βαθμολογία της τη σέβομαι γιατί δυστυχώς αυτά που γράφουμε δεν μπορούν να αρέσουν σε όλους. Ίσως σας ενόχλησαν η ωμότητα αυτών που λέει. Μπορεί...αλλά δεν παύει να είναι η γνώμη της και δεν νομίζω οτι έχουμε το δικαίωμα να ''την στήσουμε στον τοίχο''.
Αν δεν μας αρεσουν το 1 ή το 2, τότε γιατι τα έχουμε? Ας τα βγάλουμε λοιπόν απο τη βαθμολόγηση και να έχουμε μόνο το 3 στην χειρότερη ή το 4.

Με αυτόν τον τροπο το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ''διώχνουμε'' τα νέα μέλη. Αν ήμουν καινούργια σε αυτόν τον χώρο θα έλεγα, οτι εδω μέσα ο ένας ''χαιδεύει'' τον άλλον..Τα σχόλια μου είναι αφορμή για αυτά που γραφηκαν για τα σχόλια της Τζίνας.

Ίσως απο την Τζίνα, θα προτιμούσα να έκανε την κριτική της, με λιγότερο ''πνεύμα'' , έτσι ΙΣΩΣ το 2 αρι να ερχοταν πιο ομαλό στους υπολοίπους, γιατί δυστυχώς η νοοτροπία του logoclub, δεν μπορεί να δεχτει κακές κριτικές.

Εμένα προσωπικά το συγκεκριμένο δεν μου άφησε κάτι ιδιαίτερο. Μου αρέσει η σκοτεινή ποίηση, αλλά αυτό δεν το βρήκα σκοτεινό..Ίσως χαώδες, ίσως σαν καταιγισμό απο μαύρο και χάος...
Πιστεύω οτι το λαθος για μένα...επαναλαμβάνω, για μένα, ήταν ο τρόπος που το απέδωσε ο ποιητης και οχι τόσο οι λέξεις που χρησιμοποίησε...ΔΕν ξέρω...δεν σημαίνει οτι δεν αξίζει το ποιημα..Ίσως και πάλι να μην είναι για μας..Δεν μπορουν όλοι οι αναγνώστες να έχουν τις ίδιες προτιμήσεις.


***********************************************************************
Χριστίνα, με αφορμή το σχόλιό σου το οποίο, φυσικά απευθυνόταν και σε μένα με έντονες αιχμές, ήθελα να πω μερικές σκέψεις… ...δεν έστησα στον τοίχο τη Τζίνα και ποτέ, όσο είμαι στο Λογοκλαμπ δεν αισθάνθηκα ούτε φέρθηκα ως ‘εκλεκτός’… δεν κολλάει σε μένα αυτό το τσιρότο και το επιστρέφω αμέσως… και είμαι απόλυτος σ’αυτό και αυστηρός… Όσον αφορά στα επόμενα που αναφέρεις… το να σέβεσαι την άποψή μου για ένα κείμενο αυτό σου αφαιρεί το δικαίωμα να έχεις αντίθετη άποψη; Προς τι ο θυμός δηλαδή και ο εκνευρισμός; Και γιατί αποθαρρύνονται έτσι τα νεότερα μέλη; Τα νεότερα μέλη πρέπει να ‘χαϊδεύονται’ ή να δοξολογούνται; Δεν το κατάλαβα… όταν διαφωνώ με την άποψή σου σημαίνει ότι δεν την αντέχεις και σηκώνεσαι και φεύγεις; Μέσα από την διαλεκτική αντιπαράθεση δεν γινόμαστε πιο πλούσιοι, πιο ζωντανοί; Εσύ θεωρείς λοιπόν ότι χαϊδεύουμε οι παλαιοί ο ένας τον άλλο; Και γιατί τόσο καιρό δεν το έχεις εκφράσει; Περίμενες την Τζίνα να σου δώσει την αφορμή; Νιώθεις άβολα στο Λογοκλαμπ; Νιώθεις ότι σου γράφουμε ανεδαφικές κολακείες; Νιώθεις ότι δεν εισπράττεις αλήθεια αλλά χάδια; Καινοφανής όσο σε γνωρίζω η άποψή σου και αργοπορημένη μάλλον… αλλά έστω, δεν είναι ποτέ αργά να αποκαλυπτόμαστε… σέβομαι το πώς αισθάνεσαι, και το λέω και το εννοώ… Από την άλλη χαίρομαι που έγραψες θυμωμένα καθώς οι ακαδημαϊκίστικες απόψεις του σαλονιού και οι καθωσπρεπισμοί δεν παράγουν τίποτε… αλλά εάν αισθάνομαι ότι μια βαθμολόγηση ισοδυναμεί με τιμωρία θα το γράφω… κι ο καθένας να γράφει ό,τι αισθάνεται… ό,τι μας φαίνεται ακατάληπτο, ακατανόητο ή ‘σκοτεινό’ δεν σημαίνει πως είναι για τον κάλαθο των αχρήστων… σημαίνει πιθανώς ότι δεν έχουμε την ετοιμότητα να το… απολαύσουμε… έτσι δεν είναι; Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο βαθμό θέλεις, δικαίωμά μου να σε χαρακτηρίσω ‘απαίδευτο’ αναγνώστη Γιατί δεν υπερασπίζεσαι και το δικό μου δικαίωμα; - SAILOR


*******************************************************************
Γνωρίζω κάποιον dimitraemi που γνωρίζεις και εσύ και ξέρουμε ότι σε κάποιο κείμενο του " κόλλησε " λόγω κάποιας σκληρής κριτικής...... Αυτό θα ήταν καλύτερο πιστεύεις να το εφαρμόζαμε και εδώ ; Θα βοηθούσαμε δηλαδή ; Η μήπως σε αυτή την περίπτωση θα διώχναμε τα νέα μέλη ; Και όχι σ' αυτήν που ισχυρίζεσαι εσύ, εφ' όσον υπάρχει τέτοια δομή στο κλαμπ που κάθε κείμενο που δεν του αξίζει από μόνο του " κολλάει " στα στάδια - αναίμακτα - και δεν προχωράει όπως συμβαίνει με εκατοντάδες κείμενα αυτή τη στιγμή εδώ, και άσχετα αν έχουν και τρία ή τέσσερα 5άρια στην είσοδο ; (logo gate ); Και όσο και αν χαιδευτούμε μεταξύ μας όπως λες, μπορεί δηλαδή το χάιδεμα να ανεβάσει ένα κείμενο στο άριστα και να επιτύχει την έκδοση του ; Και να τρέξει ο κόσμος να το αγοράσει ; Καταλαβαίνω ότι έχεις μπερδέψει τα πράγματα με τα τόσα αναρίθμητα Forums δεξιά και αριστερά στο διαδύκτιο..... Αλήθεια μπορείς να μου πεις ΑΝ παρατήρησες καμια ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ όλων αυτών των Forums ( τους χώρους συζητήσεων δηλαδή - γιατί αυτό πάει να πει Forum ) και του logoclub ;

Nikos Stylianoy


***************************************************************
βαθμολόγησα γιατί δεν θυμομουν πως γίνεται δίχως να βάλω βαθμό...

Βρίσκω υπερβολή για άλλη μια φορά τις αντιδράσεις σας.
Πρώτον, βγηκε ανακοίνωση απο τη διαχείρηση, ή καλύτερα απο τον κύριο Στυλιανού, για το θέμα το οποίο δημιουργήθηκε.
Ωραία λοιπον, ας δημιουργήσουμε αυτόν τον χώρο για τις διαφωνίες μας και για να λύσουμε τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν.

Είπα οτι δίνουμε την εντύπωση οτι ''χαιδευόμαστε'' μεταξύ μας με τα σχόλια μας. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό, αλλωστε εν μερει συμβαίνει σε όλους τους ιστοτοπους και φορουμ και λογοτεχνικές σελίδες, όπως θελετε πείτε το.

Όμως δεν καταλαβαίνω, γιατί ένας νεος επίδοξος συγγραφέας-ποιητής, θα πρέπει να καταρρακωθεί, αμα πάρει ένα 2αρι ή 3αρι σε ένα πόνημα του. Δεν εννόησα οτι θα πρέπει ολες οι κριτικές μας να είναι αυστηρές, αλλά και μια χαμηλή βαθμολογία να τεθεί, δεν νομίζω οτι ήρθε και ''η συντέλεια του logoclub''

Δεν με παρηγορεί ουτε με ανακουφίζει, ούτε με ευχαριστεί το γεγονός οτι το κείμενο μπορεί να κολλήσει σε κάποια απο τις επόμενες σελίδες. Γιατί να ''φοβηθώ'' να δώσω μια κριτική της τάξεως του 2 ή του 3? Γιατί προφανώς η νοοτροπία του logoclub, αντιτίθεται σε τέτοιες βαθμολογίες, όσο τεκμηριωμένες κ αν είναι?? Αυτο είναι κάτι το οποίο δεν μπορείτε να μου το βγάλετε απο το μυαλο.

Συμφωνώ οτι δεν πρεπει να αποθαρρύνουμε τα νέα μέλη, αλλωστε το ειχα πει κι εγω αυτο, σε απάντηση του mondo1991, τότε που κι εκείνος είχε αυτοβαθμολογηθεί με 1 για την κριτική την οποια του είχε γινει, που παραδόξως εκείνος θεωρούσε οτι ήταν υπερβολή η βαθμολόγηση-αν θυμάμαι καλά-ειδάλλως διορθώστε με. Του είχα πει οτι τα μέλη του λογκοκλαμπ, έχουν ως σκοπό να ενθαρρύνουν τα υπόλοιπα, εξού και αυτές οι βαθμολογίες..
Όμως όταν ένα κείμενο ή ποίημα κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζει το 5αρι, γιατί να το βάλω? Μήπως το κείμενο του avaris, ήταν το πρώτο του? Αν ναι, τότε συγχωρήστε με , αλλά η βαθμολογία που θα του εδινα, επιεικώς , κατα την αποψη μου, που δεν έχει καμία σημασία, είναι το 4αρι και αυτό για να μην τον στεναχωρήσω(αν και συνήθως όταν κάτι δεν το θεωρώ άξιο για 5αρι, απλώς απέχω και δεν βαθμολογώ, εκτός απο μερικές ΤΥΧΑΙΕΣ εξαιρέσεις).

Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω, αυτό που ανέφερε ο κύριος Στυλιανού..Εξηγήστε το μου λίγο καλύτερα αυτό..
Ποιος ο λόγος που αναφέρθηκε το εξής: οτι εαν ενα κείμενο, πάρει 5αρι σάμπως θα βρει το δρόμο του για την έκδοση? (κατάλαβα οτι αυτό είναι σενάριο φανταστικό, αλλα επαναλμβάνω δεν εχω καταλαβει τον λόγο που ειπώθηκε).Μάλον αυτό ήταν άστοχη επισήμανση ή κατι παλι μου διαφεύγει?

Ναι, μου δόθηκε η αφορμή απο τα σχόλια της Τζίνας, γιατί κάποτε θα γινόταν αυτό. Ήταν κάτι που το παρατηρούσα καιρό να γίνεται και έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, οταν κάποιο μέλος, είχε βαθμολογήσει με χαμηλά νούμερα, κάποιοι άλλοι ''έβγαλαν'' τα ''λογοτεχνικά'' τους ''μαχαίρια'' και τα ακόνισαν στο όνομα της δικαιοσύνης..επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω κάπως μια ποιητική έκφραση.

Όπως εσείς έχετε το δικαίωμα να εκφέρετε τη γνώμη σας, έτσι κι εγώ κ η Τζίνα και η Μαρία, έχει το ίδιο δικαίωμα. Δηλαδή, αμα η γνώμη μου δεν είναι στην ίδια κλίμακα με τη δική σας, θα πρεπει να γίνονται λογομαχίες ή στη συγκεκριμένη περίπτωση, διαφωνίες μεσω του γραπτού λόγου?

Αν θυμάστε καλά, είπα οτι δεν με ενοχλησε η βαθμολογία της Τζίνας, το 2αρι, ή μαλον δεν θα μας ενοχλούσε τόσο, αν τα σχόλια της δεν ήταν τόσο καυστικά.
Ίσως το 2αρι της να ήταν πιο ευκολοχώνευτο, εαν συνοδευόταν με μια απλή επεξήγηση χωρίς ειρωνίες...

Τες πα το θεμα πλέον, δεν είναι τα σχόλια της Τζίνας, αλλα τα δικά μου. Για άλλη μία φορά, ναι, πιστεύω οτι ''χαιδευόμαστε'' αλλά ξερω οτι παλι θα το πάρετε στραβα..Κι εγω έχω χαιδέψει κατά καιρούς, όταν όμως έβαζα 4αρι και στην πραγματικότητα ήθελα να βάλω 3αρι και αυτό επειδή γιατί φοβόμουν όλες αυτές τις αντδιράσεις και δεν ήθελα να δημιουργήσω αντιπαραθέσεις.

Όμως, έστω ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, συνειδητοποίησα οτι δεν θέλω να κρύβομαι άλλο πίσω απο το δάχτυλο μου και όταν θέλω να βαθμολογήσω με 3, θα το κάνω και μετά θα κάνω και τον σταυρό μου (παρακαλώ να ληφθει ως αστείο και οχι ως ειρωνία). Όμως, δεν θα μπορούσα ποτε να κρινω κάποιον με 2 ή 1, ίσως επειδή είναι του χαρακτήρα μου και δεν θα ήθελα με αυτόν τον τρόπο να πω σε κανέναν οτι αυτό που έγραψες είναι για τα σκουπίδια..
Γιατί οτιδήποτε γράφουμε, βγαίνει απο τη ψυχή μας. Είναι το δημιουργημα μας και όταν το καταθετουμε, ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση..Όμως κανείς δεν γεννήθηκε τέλειος..Μπορει να διαθέτουν κάποιοι έμφυτο ταλεντο, όμως όλοι στην αρχή μοιάζουν με ακατεργαστο διαμάντι. Με τα χρόνια και με την τριβή της πένας μας, έρχεται η γνώση, η εμπειρία και η καταξίωση..

Αν υπάρχει ακόμη καμία απορία που δεν απάντησα, ας μου το πείτε παρακαλώ..Ήταν τόσα πολλά τα σχόλια των Sailor και Στυλιανού, που δυστυχώς φοβούμαι οτι ίσως να μην έχω απαντήσει σε όλα.. - dimitraemi

*******************************************************************
Το μόνο που θα θέλαμε να σας πούμε Κα Dimitraemi είναι ότι θα καταλάβατε πλέον πόσο βλάπτει η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ τον άνθρωπο. Και να σας ευχηθούμε Καλό σας ταξίδι στα προσφιλή σας Φόρουμς - Αρένες. logoclub

Reviewed by dimitraemi
March 23, 2010
Report this review
 
 
Ποίηση
 

Υπέροχο! Όμορφες εικόνες μιας άλλης εποχής. Ο λόγος σου ρέει χωρίς να κομπιάζει. Έχεις τον τρόπο να κάνεις τις εικόνες να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας. Χωρίς να'χεις χρησιμοποιήσει βαριά στολίδια στις λέξεις σου, δεν υστερεί καθόλου ο απλός λόγος- αντιθέτως με εντυπωσίασε!!!
Καλώς ήρθες και συγχαρητήρια...και πάλι υπέροχο
Reviewed by dimitraemi
March 08, 2010
Report this review
 
 
Άλλο
 

Θα έλεγα οτι ''ξεπέρασες'' τον εαυτό σου, αν και αυτό το έχεις κάνει ήδη!!! Μυστήριο, σχεδόν μαγική γραφή που παραπέμπει τον απλό αναγνώστη σε σκοτεινά μονοπάτια. Μοιάζει λες και όντως άνοιξε μια πόρτα σε έναν κόσμο κρυφό, εκείνων των σκοτεινών ταγμάτων, σαν να κρυφοκοιτάω απο μια χαραμάδα...Είναι φτωχές οι λέξεις να περιγράψω τα συναισθήματα. Τιμή μου να σε διαβάζω και ευχαριστώ που καταθέτεις τις χρυσές σου σκέψεις μέσα απο τα ποιήματα και τώρα απο τα μυθιστορήματα, σε αυτόν το χώρο. Αν και η θέση του, θα έπρεπε να είναι μέσα σε ένα ογκώδες βιβλίο, με το όνομα σου στο εξώφυλλο!! Εκεί πιστεύω οτι θα σε δω κάποτε...
Reviewed by dimitraemi
March 07, 2010
Report this review
 
 
Άλλο
 

Μου άρεσε πολύ!!! Οι λέξεις σου, οι παροιμοιώσεις σου, με μάγεψαν. Μπράβο..Συνήθως μπαίνω βιαστικά και διαβάζω στα κλεφτά...Το δικό σου, μου τράβηξε την προσοχή.
Προσωπικά, θεώρησα την ''συσχέτιση'' των ποιητών με τους Αγίους, σαν μια απο τις μεταφορές που κάνουν οι ποιητες, οι οποίες διαθέτουν υπέρμετρο ενθουσιασμό και υπερβολή και οχι ως ''άστοχη'' ή ''παράτυπη'' ή οπως αλλιώς θέλετε, πείτε το, διατύπωση....ή ακόμη λανθάνουσα παρομοίωση...Το βρήκα σαν εξύψωση-κορύφωση της ποιτητικής έμπνευσης του συγγραφέα(ποιητή)...

Μπράβο και πάλι, απο μένα...
Reviewed by dimitraemi
March 05, 2010
Report this review
 
 
Ποίηση
 

Δεν έπρεπε να αδικήσεις τον εαυτό σου. Σίγουρα έχεις το χάρισμα της γραφής και όπως αντιλαμβάνομαι τώρα, οι προηγούμενες καταθέσεις σου, ήταν ίσως ένας τρόπος να περάσεις κάποιες ιδέες ή αντιλήψεις απλών ανθρώπων. Στο είχα πει, οτι ειχα δει ένα πάντρεμα εκφράσεων και λέξεων που δε μου κόλλαγε στα προηγούμενα πονήματα σου.
Reviewed by dimitraemi
February 14, 2010
Report this review
 
 
Ανένταχτο
 

Kαταφύγιο

…πως με βρήκες;

ανάμεσα σε τόσους εαυτούς
πίσω από όλους τους ανθρώπους
κάτω από τα σεντόνια του θανάτου…


Ειλικρινά διάβαζα το ποίημα σου και κυριολεκτικά ανατρίχιαζα. Πραγματικά είναι αξιοθαύμαστη η σύλληψη αυτή, η αποτύπωση του λόγου σου. Ο επίλογος δε, ας μου επιτραπεί να χρησιμοποιήσω έναν όρο που θα ταίριαζε ίσως σε μια κινηματογραφική ταινία, ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟΣ...
Πάντα μας αφήνεις άναυδους μέσα απο τη χρυσή σου πένα. Θα το ξαναπώ!! Αδικείσαι, θα ήθελα να δω το όνομα σου στις βιτρίνες των βιβλιοπωλείων..

**********************************************************************
Χριστίνα σ'ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου... χαίρομαι που σε άγγιξε το Καταφύγιο... Sailor
Reviewed by dimitraemi
February 08, 2010
Report this review
 
 
Διήγημα
 

θα συμφωνήσω με τον Mondo και θα βάλω κάτι ενδιάμεσο. Να σου εξηγήσω οτι τα 5 ή τα 4 που δίδονται στα νέα μέλη, έχουν ως σκοπό την ενθάρρυνση τους ώστε να συνεχίσουν να γράφουν και να γίνονται καλύτεροι.
Υπάρχουν και άτομα όπως εσύ Mondo, που δεν επιθυμούν να τους χαιδεύουν τα αυτιά και πραγματικά αυτό θα ήταν το ιδανικό για όλους μας.

Το κείμενο του νέου μέλους με εξέπληξε. Είδα οτι έχει δυνατότες να γράψει όμορφα μέσα απο κάποιες προτάσεις που ήταν όμορφες, ποιητικές, στρωτές και συνάμα είδα καικαποιες άλλες πολύ ''χύμα'' . Είδα ένα ''πάντρεμα'' που προσωπικά δε μου έκανε, αλλοίωντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Το θέμα της ιστορίας θα ήταν καλό, αν έδινες περισσότερη ανάπτυξη. Μου φάνηκε οτι βιάστηκες να το κλεισεις, σαν ο συγγραφέας να βαρέθηκε και ήθελε γρήγορα να βάλει τελεία.
Έχεις τα όπλα να γράψεις πολλά καλύτερα. Περιμένουμε λοιπόν και καλωσήρθες. Ελπίζω να μη σε απογοητεύσαμε και να συνεχίσεις.
Reviewed by dimitraemi
February 08, 2010
Report this review
 
 
Ποίηση
 

ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΡΥΦΟ

Αν και μάλον το χω ξαναπεί....Ωραίοι οι στίχοι για μελοποίηση... Αλήθεια έχεις απευθυνθεί πουθενά για τους στίχους σου?

***********************************************************************
dimitraemi ηδη 3 ποιηματα που ειναι στο logoclub εχουν μελοποιηθει..ο πυρινος κλοιος..το ζωη χαμενη..και το σαν χερι ινδικου θεου(Σαν χάδι του αιθέρα)απο τον κλεαρχο ..και το πορνειο απο τον μιχαλη πολια..σε ερασιτεχνικη βαση(ντεμο).Ακομα ο ιδιος δεν αισθανομαι οτι εχω φτασει στο επιπεδο να δημιουργησω στιχο που να ανταποκρινεται στα σημερινα στανταρ στο τραγουδι..αλλα το παλευω..και οσο παει γινομαι και καλυτερος..και εγω με μαθαινω.Εξαλου μονο 8 μηνες γραφω ποιηση και στιχο..πολυ λιγοτερο.Αναρτω οτι γραφω σε διαφορα σαιτ..και οσοι πιστοι προσελθετε..με τον καιρο πιστευω οτι θα καταφερω να αρεσω..και σ εμενα.οπως στο συγκεκριμενο που μ ευχαριστησε ιδιαιτερα το δεσιμο με την μελωδια...ενος τοσο αξιου δημιουργου..του Σπ. σαμοιλη ..το οποιο και ο ιδιος το χαρηκε...
Reviewed by dimitraemi
February 02, 2010
Report this review
 
 
Ποίηση
 

Πολύ τρυφερό και συνάμα σαν μελαγχολικό ερωτικό χάδι...
Reviewed by dimitraemi
January 22, 2010
Report this review
 
 
Ανένταχτο
 

Υπέροχο! Συγχαρητήρια. Δεν έχω λόγια να πω για αυτόν τον καταιγισμό λέξεων, για τις εικόνες που μας μετέφερες και μας ταξίδεψες σε έναν κόσμο μαγικό, σε έναν κόσμο που η ανθρώπινη ματαιοδοξία κατέστρεψε. Ειλικρινά ένα απο τα αριστουργήματα που έχουν κατατεθεί στο Λόγο κλαμπ.
Reviewed by dimitraemi
January 13, 2010
Report this review
 
 
Άλλο
 

Όσα χρυσά αστέρια και αν σου δώσουνε, Αντώνη, τούτη την ποίηση που μας χαρίζεις, δεν μπορούν να φτάσουν τη λάμψη της ψυχής σου που ξεχύνεται διάχυτη μέσα απ'τους στίχους σου.

… ήξερες είπες; Ήξερες πως είμαστε θνητοί;

Σ’ευχαριστώ που ποτέ δεν μου το είπες…


Reviewed by dimitraemi
January 11, 2010
Report this review
 
 
Άρθρο
 

Των Θεοφανίων - Γιώργος Θεοδοσίου

Υπέροχος ο τρόπος που ντύνεις τις λέξεις! Μαγευτικός θα έλεγα, σαν να διαβάζω ένα αλληγορικό παραμύθι

********************************************************************************
Ο Γιώργος όπως έχω ξαναπεί είναι Επίσημος Αρθρογράφος στην Εφημερίδα " Το Ποντίκι " και άτυπος συνεργάτης και φίλος του Λογοκλάμπ, πράγμα για το οποίο τον ευχαριστούμε πάντα για την πολύτιμη και μοναδική του προσφορά.

Nikos Stylianoy
Reviewed by dimitraemi
January 10, 2010
Report this review
 
 
Ανένταχτο
 

Ίσως...

Τρομερά έξυπνοι οι παραπάνω στίχοι!! Μπράβο


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
KATHOLU DEN ME APASXOLEI AN THA PAW STO LOGO PAGE I STO LOGO VIMA...APLA MIA PARAKLISI PROS OLUS...OTI ESTHANESTE GRAPSTE TO ARKEI N STEKEI...KAI MIN VAZETE ETSI APLA 5 STIN AKSIOLOGISI....I POIHSH DEN VATHMOLOGITE,,,ETSI KAI ALLIWS OPIOS THELEI PAEI KAIVGAZEI 1000 KOPIES TA POIHMATA TU KAI IMASTE OLI EFTIXISMENOI...AFTA APO MENA ...PAROLAFTA EFXARISTW OLOYS OSUS ME STIRIZUN IDIETERA TON ARXIGO TON SAILOR...FILE TA SPAS - mondo -

*****************************************************************************
φίλε mondo, παρεμβαίνω σήμερα στο δικό σου σχόλιο επειδή σε ένιωσα και τη φωνή σου τάραξε το είναι μου... το καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην σου αρκεί όταν βλέπεις μια απλή βαθμολογία και ελάχιστα σχόλια, μπορεί να σε προβληματίζει, μπορεί ακόμη να το θεωρείς μια... διευθέτηση δημοσίων σχέσεων, έναν καθωσπρεπισμό ανάμεσα στα μέλη του Λογοκλαμπ... θέλω όμως εδώ να σου πω ότι, ειδικά όσον αφορά στα δικά σου κείμενα, δεν είναι τόσο απλό να βαθμολογήσεις και να... ξεμπερδεύεις... η δική σου γραφή είναι απευθείας και ανεπεξέργαστη σχεδόν κραυγή της ψυχής σου και τούτο, να ξέρεις, σοκάρει, προκαλεί πιθανώς αμηχανία, ακινητοποιεί το χέρι που θέλει να σου γράψει... πιθανώς να επιθυμεί κάποιος να εισέλθει σε ενδότερες αναλύσεις, να σηκώσει το σεντόνι να δει από κάτω, να μπει σε ουσιαστικότερα ζητήματα... δεν είναι πάντα εύκολο, δεν είναι πάντα εφικτό... μην αισθάνεσαι όμως ότι τα όσα γράφεις περνάνε στο ντούκου, απλά υπάρχουν και δεν δημιουργούν ένταση και εσωτερική απόκριση... πιστεύω σε όλους μας όσοι σε διαβάζουμε δημιουργούνται βαθύτερες αναδεύσεις... αλλά και τα λόγια και οι αναλύσεις δεν είναι τις περισσότερες φορές παρά ένα ποσοστό από όσα εσωτερικά τους απασχολούν ή και τους σκοτεινιάζουν από αυτή τη λάβα που ξεχύνεται από τη πένα σου... συμφωνώ πως δεν είναι αυτοσκοπός να εκδοθεί κανείς, είναι ορθή η στάση σου, την επικροτώ αλλά το να αυτοβαθμολογείσαι με 1.ο είναι σαν να αυτοτιμωρείσαι, σα να αυτομαστιγώνεσαι... θα τα λέμε συχνότερα, προσωπικά σε έχω ξεχωρίσει και αισθάνομαι πολλές από τις δονήσεις των λέξεών σου... μην κοιτάς που η δίνη της καθημερινότητας μας έχει όλους εγκλωβίσει σε μια αναγκαιότητα που οι πιο πολλοί απεχθανόμαστε σχεδόν... την αγάπη μου φίλε μου και θα τα λέμε... sailor

*****************************************************************
Θα συμφωνήσω επί της ουσίας με τον Αντώνη. Εγώ το έχω πει και παλαιότερα, δυο είναι οι παρατηρήσεις που έχω κάνει Βασίλη σχετικά με τα πονήματα σου. 1ον Θα επιζητούσα μεγαλύτερη ανάπτυξη στα θέματα σου και όχι στυλ μηνυμάτων ή τηλεγραφικό, και 2ον λίγο προσοχή στην ορθογραφία και τονισμό των λέξεων. Την ίδια παρατήρηση είχα κάνει και σε κάποιο άλλο μέλος, το οποίο και προφανώς χολωμένο..... διέκοψε την επαφή του με το κλαμπ ! Αυτό εμένα δεν με πειράζει φυσικά καθόλου. Ο χώρος αυτός στήθηκε επιζητώντας την Ποιότητα και την σωστή υπηρέτηση σ' αυτό που ονομάζουμε Λογοτεχνία..... Γνώμη μου λοιπόν είναι, ότι πολύ περισσότεροι θα ασχοληθούν με ένα πλήρες και ολοκληρωμένο κείμενο παρά με κάποιο ίσως ατελές, απλά γιατί ο καθένας δεν έχει την όρεξη για αντιπαράθεση και παρατηρήσεις για κάποιο θέμα που είναι ευνόητο και μη θέλοντας να θίξει κάποιον, προτιμά τη σιωπή...... Σε διαβεβαιώ όμως, ότι όλοι διαβάζουν το κάθε κείμενο που δημοσιεύεται. Από την πρώτη σου δημοσίευση, θυμάσαι πόσο ασχολήθηκα μαζί σου γιατί ξεχώρισα ένα ιδιαίτερο βάθος και " την ανεπεξέργαστη σχεδόν κραυγή της ψυχής σου... " όπως εύστοχα λέει και ο Αντώνης. Σου είχα πει ότι πιστεύω σε σένα και ότι " μπορείς " να ανέβεις ψηλά αρκεί να το προσπαθήσεις σοβαρά.... Το ίδιο ακριβώς εξακολουθώ να πιστεύω ακόμη.....

Όσον αφορά τώρα την αυτοβαθμολογία σου και το..... 1 ! αυτό σε πληροφορώ ότι δεν θα ληφθεί υπ' όψιν και θα σβηστεί όπως το έχω κάνει και άλλη φορά και το γνωρίζεις..... γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που..... " αυτομαστιγώνεσαι..... ¨" Απλά δημοσίευσα το σχόλιο σου αυτούσιο ( με την βαθμολογία ) για να τύχει της προσοχής.... και να διαβαστεί και μόλις επιδιορθωθεί κάποια βλάβη στον Master υπολογιστή του κλαμπ - πιθανότατα εντός της ημέρας - θα γίνει ο κατάλληλος χειρισμός στις εφαρμογές, γιατί με το Lap top που δουλεύω τώρα δεν έχω αυτή την δυνατότητα.

Εύχομαι για μια ακόμη φορά, καλή και Δυνατή συνέχεια...

Nikos Stylianoy


Reviewed by dimitraemi
January 08, 2010
Report this review
 
 
Ποίηση
 

Πραγματικά υπέροχο!Η γραφή σου ωρίμασε, Δημήτρη. Συγχαρητήρια
Reviewed by dimitraemi
December 18, 2009
Report this review
 
 
59 results - showing 1 - 15 1 2 3 4 Αποτελέσματα ανα σελίδα:
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: