Κείμενα/έργα μελών και Κριτικές (εκτός Αρχείου)

There are 2160 listings and 3770 reviews.

Eίσοδος Μελών

Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
< >

Κριτικές Κειμένων

Online -χρήστες & επισκέπτες Εξωτερικού

Now 148 guests online

Who's Online

Έχουμε 1358 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να υπηρετήσουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας, που έχει δώσει τόσα πολλά στον κόσμο. Επιθυμία μας  είναι να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία, με την δικιά σας βοήθεια και συμμετοχή .

Ο ιστοχώρος του Λογοτεχνικού Club σας προσφέρει την δυνατότητα να δημοσιεύσετε οποιοδήποτε κείμενό σας με λογοτεχνικό χαρακτήρα. Δεν έχουμε από εσάς καμία απολύτως απαίτηση για υλική αποζημίωση και δεν απαιτούμε κανένα βιογραφικό σας σημείωμα. Το Λογοτεχνικό club είναι ελεύθερος και προσβάσιμος χώρος ιδεών από όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.
Ωστόσο, θεωρούμε ότι έχουμε το δικαίωμα να θέσουμε ορισμένους όρους και κανόνες, οι οποίοι για την εύρυθμη λειτουργία του Club θα θέλαμε να τηρούνται.

1. Για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε οποιοδήποτε κείμενο/έργο σας ή να υποβάλετε οποιοδήποτε σχόλιο-κριτική-παρατήρηση, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στον ιστοχώρο και να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό. Το λογισμικό που είναι χτισμένες οι σελίδες, δεν επιτρέπει την αποστολή σχολίων εάν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό και παρεμπιπτόντως εάν εισέλθουν ανώνυμα κείμενα, καθώς και ανώνυμα σχόλια/βαθμολογίες,  ή σχόλια που εναπόκεινται στην παρ. 3 δεν δημοσιεύονται.

2. Απαραίτητα για την εγγραφή είναι μία έγκυρη  e-mail διεύθυνση και το ονοματεπώνυμο σας. Εφ' όσον δηλώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία μπορείτε αν το θέλετε να δημοσιεύετε τα κείμενα σας με ψευδώνυμο. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα είναι προαιρετική. Το e-mail σας είναι απαραίτητο, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας όποτε χρειαστεί και το οποίο θα τηρείται στην βάση δεδομένων μας, όπως και τα στοιχεία σας και θα είναι γνωστά μόνον στους διαχειριστές και δεν θα γνωστοποιούνται σε τρίτους ή σε άλλους φορείς εάν εσείς δεν το επιθυμείτε και χωρίς την άδειά σας.

3. Τα κείμενα που υποβάλλονται θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές του ιστοχώρου πριν δημοσιευτούν. Γίνονται αποδεκτά ΜΟΝΟ κείμενα με Λογοτεχνικό Χαρακτήρα. Σημειώνουμε την προσοχή σας, ότι δεν θα πρέπει να αναρτάτε κείμενα ή μηνύματα/σχόλια με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απειλητικό, συκοφαντικό, απαξιωτικό, προσβλητικό, πορνογραφικό ή απεχθές περιεχόμενο ή οτιδήποτε άλλο υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του χρήστη-μέλους. Σε περίπτωση δε που διαπιστωθεί Παραβατική συμπεριφορά και ενέργειες χρήστη εις βάρος του χώρου και των υπολοίπων Μελών, τότε ο Διαχειριστής έχει το δικαίωμα να ζητήσει εντός 48 ωρών όπως υποβληθεί " Βιογραφικό Σημείωμα " του εν λόγω χρήστη, άρνηση του οποίου θα επιφέρει την αυτόματη Οριστική και αμετάκλητη Διαγραφή από τον Χώρο.

3α. Το Logoclub λόγω του δημόσιου  συλλογικού λογοτεχνικού χαρακτήρα του, που το κάνουν άλλωστε να διαφέρει από τα Blogs, τα προσωπικά sites και τις ιδιωτικές σελίδες του χώρου, καθιστά γνωστό στα νέα μέλη – τα παλαιότερα το γνωρίζουν – ότι μακροσκελή κείμενα ενός συγγραφέα τα οποία μας αποστέλλει σε συνέχειες για να δημοσιευτούν, ΔΕΝ πρέπει 1ον : να υπερβαίνουν σε έκταση το ανώτερο τις τρείς έως τέσσερες (3 - 4)  σελίδες  αναφοράς ή  σε Α4  μέγεθος κάθε δημοσίευση και 2ον : να μην υπερβαίνουν το ανώτερο τις τρεις (3) συνέχειες και να ολοκληρώνονται, άλλως δεν γίνονται αποδεκτά.

3β. Κάθε Συγγραφέας δικαιούται έως 3 αναρτήσεις την εβδομάδα. Δημοσιεύονται μόνον τα κείμενα που έχουν καθαρά Λογοτεχνικό ενδιαφέρον και όχι ειδήσεις – προσωπικές σκέψεις - προσωπικά  μηνύματα επικοινωνίας – κείμενα «Forum» που μπορούν να δημοσιευτούν απ’ ευθείας στο φόρουμ ή σε προσωπικό blog και όχι εδώ.

**** Κείμενα που απευθύνονται ή εμπεριέχουν μηνύματα σε φυσικά πρόσωπα ή βασίζονται σε τρέχουσα επικαιρότητα, διεργασίες ή λειτουργία διαδικτυακών σελίδων ή Blogs, δεν θεωρούνται Λογοτεχνικού Ενδιαφέροντος και εις το εξής θα δημοσιεύονται απ’ ευθείας στο Φόρουμ και στην ενότητα ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ  ΜΕΛΩΝ ο κωδικός εισόδου (μόνο γι’ αυτήν την ενότητα) είναι : logo749

 

 

. Καλό και σημαντικό είναι να γνωρίζουμε όλοι, ότι εφ’ όσον με την θέληση μας γραφόμαστε μέλος σε οποιοδήποτε Site στο Internet όλες οι υπάρχουσες Μηχανές αναζήτησης όπως π.χ. Google, Yahoo, Bing κλπ, σε οποιαδήποτε τυχαία αναζήτηση του ονόματος μας από κάποιον χρήστη μπορούν να μας βρουν στο εν λόγω Site που είμαστε γραμμένοι ως μέλη και να δώσουν στοιχεία αναφέροντας και το όνομα του ιστοτόπου που βρήκαν το όνομα μας. Αυτή άλλωστε είναι και η κύρια δουλειά της μηχανής αναζήτησης της Google π.χ. Να ΨΑΧΝΕΙ και ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ το ζητούμενο, το όνομα μας εν προκειμένω, και να το αναφέρει σε αυτόν που ψάχνει στοιχεία για εμάς αναφέροντας έτσι και το όνομα των ιστοτόπων που εμείς με την θέληση μας γραφτήκαμε μέλη. Τα λέμε έτσι κουραστικά απλά γιατί όπως έχουμε διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια στο Διαδίκτυο, πολύ λίγος κόσμος γνωρίζει το τι ακριβώς συμβαίνει και τους κανόνες και τις τεχνικές που το διέπουν . Έτσι κάτι παρόμοιο συνέβη και με μας πριν από καιρό, από διαγραφέν πλέον παλαιό μέλος που ούτε λίγο ούτε πολύ μας κατηγόρησε ότι εμείς βάλαμε ετικέτα !!...  το όνομα του και όποιος τον έψαχνε στο διαδίκτυο αναφερόταν λέει μαζί με το όνομα του και το logoclub (sic)!!........ Ε, φυσικά αφού είχε γραφτεί μέλος , τον έβρισκε το ρομπότ της μηχανής αναζήτησης στον χώρο μας και το ανέφερε. Έτσι γίνεται άλλωστε παγκοσμίως !...

Γι’ αυτό αν θελήσετε ποτέ να μην σας βρίσκει κάποιος, το όνομα σας δηλαδή, στο διαδίκτυο τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους Διαχειριστές των ιστοτόπων που γραφτήκατε μέλη να σας ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ τελείως, εσάς, (τον λογαριασμό σας δηλαδή) και οποιοδήποτε κείμενο που φέρει την υπογραφή σας, γιατί μόνον έτσι δεν θα μπορούν πλέον τα ρομπότ των μηχανών αναζήτησης των εταιριών να βρίσκουν το όνομα σας.

4. N/A

5 Α.  Logo Gate = Λογοτεχνική Πύλη Για όλους τους για πρώτη φορά εισερχόμενους χρήστες-μέλη και καταθέτοντας για πρώτη φορά κείμενο τους στον ιστοχώρο του club, όπου παρατηρήσεις και σχόλια - είναι ελεύθερα και προσβάσιμα σε όλα τα μέλη-χρήστες ακόμα και σε επισκέπτες του χώρου και μη εγγεγραμμένους. Εδώ υπάρχουν όλα τα κείμενα που έχουν διαβαστεί από 1 έως και 2000 Αναγνώστες. 

5 α. Συγγραφέας που για οποιοδήποτε λόγο θέλει να αποχωρήσει από τον ιστοχώρο αυτό και θέλει να αφαιρέσει και όσα κείμενα δημοσίευσε κατά την παραμονή του εδώ ως μέλος, δεν έχει παρά να μας το ζητήσει στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση. 

6. Β. Logo  Page = Λογοτεχνική Σελίδα [ δεύτερο στάδιο ]. Σ’ αυτό εισέρχονται : 1ον. τα μέλη με τα κείμενα τους που θα έχουν διαβαστεί από 2001 έως 3000 τουλάχιστον αναγνώστες και το κοινό θα έχει ανταποκριθεί και θα έχει δείξει ενδιαφέρον για το έργο τους. 2ον. Ανεξάρτητα από τα ανωτέρω , όποιο έργο συγγραφέα μπει στον πίνακα των 20 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, που καταρτίζεται αυτόματα/καθημερινά  από τις αναγνώσεις και την προτίμηση του αναγνωστικού κοινού. ( Ο πίνακας βρίσκεται στο τέλος - κάτω μέρος της πρώτης σελίδας. Θα αναγράφεται δε, σε κάθε περίπτωση, η αιτία αναβάθμισης - προώθησης του κάθε έργου.)  

7. Γ.  Logo vima = Λογοτεχνικό Βήμα[ τρίτο και τελευταίο στάδιο ].  1.)  Σ' αυτό εισέρχεται ο συγγραφέας με το έργο του που θα έχει κατορθώσει να το διαβάσουν 3000 και πλέον Αναγνώστες, σύμφωνα με τα όσα έχουμε εξηγήσει έως τώρα.

8. Κανόνες δημοσίευσης κειμένου : 1ον. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε οποιονδήποτε τύπο γραφής θέλετε, αλλά το μέγεθος των γραμμάτων να κινείται μεταξύ 10 και 12 το ανώτερο και μην αφήνετε διάστημα μεταξύ των γραμματοσειρών, παρά μόνο για να ξεχωρίσετε ενότητες, κεφάλαια ή στροφές στα ποιήματα. 2ον. Όταν υποβάλετε το κείμενο σας προσοχή στα πεδία με κόκκινο αστερίσκο που είναι υποχρεωτικά. Στο πεδίο SUMMARY δεν χρειάζεται να τοποθετούνται περισσότερες από 2 - 3 γραμμές κειμένου, ως σημείο προλόγου του κειμένου σας, που το αναπτύσσετε εξ' ολοκλήρου στο πεδίο DESCRIPTION. Εαν θελήσετε να συνοδεύσετε το κείμενο σας με κάποια ΦΩΤΟ, τότε θα χρησιμοποιήσετε την ακριβώς από κάτω εφαρμογή που γράφει " αναζήτηση " για να επιλέξετε Φωτογραφία από τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, η Φώτο θα πρέπει να είναι Max. size 300 kb και οι διαστάσεις, από 130 χ 99 px έως 240 x 240 px και πλάτος από 130 έως 240 pixel. Εαν το κείμενο συνοδεύεται από μεγαλύτερων διαστάσεων Φωτο, είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να δημοσιευτεί και για τεχνικούς αλλά και για άλλους λόγους που δεν θα αναπτύξουμε σ' αυτό το σημείο.

9. Ο  Webmaster, ο Διαχειριστής και οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή θεματική ενότητα, το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης.

10. Το Λογοτεχνικό κλαμπ σχετικά με την διαφήμιση βιβλίων/Λογοτεχνικών κειμένων, σας ενημερώνει, ότι αυτό το επιτρέπει και συνδράμει συνάμα και το ίδιο σε αυτό, ΜΟΝΟ για τα μέλη του. Απαγορεύεται ή διαφήμιση βιβλίων - Λογοτεχνικών εν γένει κειμένων και υλικού, σε μη μέλη ή σε μέλη που και μόνο για να διαφημίσουν κάποιο βιβλίο τους – όπως έχει δυστυχώς συμβεί κατά το παρελθόν – κάνουν εγγραφή μέλους και αμέσως μετά «εξαφανίζονται» από τον χώρο. Και αυτό γιατί θέλουμε ο χώρος αυτός να είναι τόπος εργασίας και δημιουργίας και όχι απλά μια ακόμη σελίδα διαφημίσεων και μόνον για εμπορικούς λόγους.

11. Με την  εφαρμογή  Report this review μπορείτε να απαντάτε σε κάθε σχόλιο που γίνεται στο κείμενο σας.  Όπως είπαμε και σε προηγούμενη παράγραφο τα κείμενα και τα σχόλια εγκρίνονται πριν δημοσιευτούν, ώστε κακόβουλα ή προσβλητικά σχόλια ή κείμενα  από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε να αποκλείονται και να διαγράφονται αμέσως.

 

Καλή επιτυχία σε όλους και πάντα θα μας βρείτε  αρωγούς στην προσπάθεια σας.


11α. Οποιοσδήποτε υποβάλλει γραπτό κείμενο με σκοπό την Δημοσίευση του από το Λογοτεχνικό Κλαμπ, θεωρείται ότι έχει διαβάσει, έχει κατανοήσει  και αποδεχθεί τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του.


12 . Οι  συγγραφείς  των  δημοσιευμένων  κειμένων  φέρουν  πλήρη  ευθύνη  για την  κυριότητα  και  την  πνευματική   ιδιοκτησία  τους,  καθώς  και για την επιμέλεια τους.  - Σύμφωνα με πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο, η Ε.Ε. δέχεται ότι " γραπτό κείμενο ενός Δημιουργού (Συγγραφέα), εφ' όσον δημοσιευθεί ενυπόγραφο σε Επίσημο - Δημόσιο ιστοχώρο, που λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους και κανόνες της χώρας μέλους (όπως είναι το www.logoclub.gr), αυτόματα κατοχυρώνεται ως Πνευματική  ιδιοκτησία υπερ του Δημιουργού." Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε κάποιο Λογοτεχνικό διαγωνισμό, τους πληροφορούμε, ότι Κείμενο που δημοσιεύεται στο Διαδύκτιο,  ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.  

Ευχαριστούμε

Ο Διαχειριστής και η συντακτική ομάδα του Λογοτεχνικού Club.

O Noμικός Σύμβουλος :
Δημήτρης Χ. Καραίσκος
Δικηγορικό Γραφείο Δημητρίου Χαρ. Καραίσκου και Συνεργατών
Οδός : Καραίσκου 111 Πειραιάς ΤΚ 18532
ΤΗΛ : 2104101020
FAX : 2104101021
Κιν. 6976604001
e - mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
and : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Επικοινωνία logoclub :e-mails : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: