Eίσοδος Μελών

Βαθμολογία Χρηστών
 
1.0
Reviewed by μπαμ μπουμ κεφτες
" Άκου με που σου λέω.. βαλ' τα μαχαιροπήρουνα ξανά μες το ντουλάπι πριν είναι πια πολύ αργά και ..."
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
< >

Κριτικές Κειμένων

Online -χρήστες & επισκέπτες Εξωτερικού

Now 93 guests online

Who's Online

Έχουμε 627 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να προβάλλουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας σε όλον τον κόσμο.

Βαθμολογία Επιμελητών-Editor
 
0.0
Μόνο σκοτάδι

Είχα ξεκινήσει μαζί με την Ελένη, για να βρούμε τον Διονύση, τον ιδρυτή του συλλόγου ΄΄ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ΄΄, όπου ανήκουμε και εμείς. Είχε φύγει πριν τέσσερις μέρες μαζί με έναν φίλο του ονόματι Ηλία, για να βρει σύμφωνα με τα λεγόμενα του, μια μυστήρια αρχαία πολιτεία. ΄΄Να το αυτοκίνητό τους! Σταμάτα να κατέβουμε!΄΄ μου φώναξε η Ελένη από δίπλα. Παρκάραμε δίπλα του ακριβώς. Κατεβήκαμε και σταθήκαμε μπροστά σε αυτή την τεράστια έκταση από φυτείες καλαμποκιού. ΄΄Πρέπει να προχώρησαν προς τα μέσα΄΄ της είπα, δείχνοντας τα τσακισμένα καλαμπόκια που άνοιγαν ένα πρόσφατα πατημένο μονοπάτι. Αφού προχωρήσαμε αρκετά ακολουθώντας αυτό το μονοπάτι, φτάσαμε σε ένα αδιέξοδο, μπροστά σε έναν γκρεμό. Από εκεί και πέρα τίποτα, μόνο σκοτάδι. ΄΄Κοίτα τι βρήκα!΄΄ αναφώνησε τότε η Ελένη και σήκωσε από το χώμα μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. ΄΄Αυτή είναι του Διονύση! Ας δούμε τις φωτογραφίες, μπορεί να υπάρχει κάποιο στοιχείο για το που πήγαν.΄΄ Της είπα και ανοίξαμε τη μηχανή.

Περισσότερα...

Βαθμολογία Επιμελητών-Editor
 
0.0
Πρώτα σκοτώνεις την ψυχή σου

Ένιωθα το αίμα ξεραμένο μαζί με λίγη λάσπη στα χείλη μου.Ένιωθα και κάτι τρίχες στο πρόσωπό μου.Σίγουρα δεν ήταν δικές μου.Ένα απίστευτο βάρος με πλάκωνε στο στήθος με αποτέλεσμα να αναπνέω με δυσκολία.Δεν έκανα καμιά κίνηση να απεγκλωβιστώ.Δεν άνοιξα καν τα μάτια μου.Με απογοήτευση σκέφτηκα από μέσα μου,ήμουν ζωντανός πάλι.

Περισσότερα...

Βαθμολογία Επιμελητών-Editor
 
0.0
Η ζωή της είχε φερθεί καλά....

Η ζωή της είχε φερθεί καλά. Σχετικά…..

Μεγαλωμένη σε αστικό περιβάλλον, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις, ούτε επάνω, ούτε κάτω. Ήρεμα, ίσως άχαρα παιδικά χρόνια, χωρίς πολλές αναμνήσεις, κάποιες λάμψεις σποραδικές, με την αγάπη των δικών της, που την έπνιγε όμως.

Περισσότερα...

Βαθμολογία Επιμελητών-Editor
 
0.0

΄΄Τα χρόνια περνούν και οι άνθρωποι αλλάζουν…Τα παιδιά ωριμάζουν και γίνονται μεγάλοι που με την σειρά τους μεγαλώνουν τα δικά τους παιδιά.Αιώνες τώρα τα όνειρα που κάναμε μικροί πεθαίνουν ένα πρωί και τα παραμύθια ξεχνιούνται.Και μαζί τους πεθαίνουν και οι ήρωες που ζούσαν σ αυτά.

Περισσότερα...

Βαθμολογία Επιμελητών-Editor
 
0.0
27η μέρα

Μέρα 7η

Το επόμενο κύμα ήταν αρκετά δυνατό και λίγο έλειψε να ρίξει τον δεύτερο στα ταραγμένα μαύρα νερά.Αυτός όμως κρατήθηκε γερά από τα σκοινιά του μεσαίου καταρτιού.Ο καπετάνιος μάς έριξε μια ματιά πριν κατεβάσει το χέρι του.Αμέσως το τυλιγμένο πτώμα έπεσε μέσα στην θάλασσα,ταλαντεύτηκε για λίγο πάνω στα νερά της και μετά βυθίστηκε στο μαύρο χάος του Ατλαντικού.

Περισσότερα...

Βαθμολογία Επιμελητών-Editor
 
5.0
Εκείνοι που ταξίδεψαν μακρυά

Ταξίδεψαν με τρόπους που τους χρησιμοποίησαν χωρίς να τους καταλαβαίνουν. Έφθασαν όλοι. Ο Σεργκέι και η Ίνγκριντ, εκπρόσωποι της δύναμης του αιώνα τους, ορθότερα των δυνάμεων που κυριαρχούσαν τον συγκεκριμένο αιώνα. Η Αθηνά και ο Λιν Πάο, απόγονοι πολιτισμών παλιότερων από την Ιστορία. Και φυσικά ο Ελεγκτής, που δεν ήταν εκεί, παρατηρούσε όμως μέσα απ’ αυτούς.

Περισσότερα...

Βαθμολογία Επιμελητών-Editor
 
0.0

1.
΄΄Ονομάζομαι Ιγνάτιο Τέρρες και κατάγομαι από την Viana Do Castelo,περιφέρεια βόρεια της Λισαβόνας.Δουλεύω σαν δεύτερος στο πλοίο τύπου καραβέλα ‘Άγιος Μάρκος’,που ναυπηγήθηκε στο λιμάνι του Πόρτο το σωτήριο έτος 1498 μετά την γέννηση του Κυρίου.

Περισσότερα...

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: