Eίσοδος Μελών

Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by Sotos
"Bravo!!!!!!!!!!!!! "
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
< >

Κριτικές Κειμένων

Who's Online

Έχουμε 613 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να προβάλλουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας σε όλον τον κόσμο.

Εκτύπωση PDF
RSS
LOGO PAGE ** Επιστημονική Φαντασία Ο διπλα στο θεο στεκάμενος. Ο εξυπνος. Αυτομαστιγωμα. Ανθρωποσκουπιδαριο.
 

Ο διπλα στο θεο στεκάμενος. Ο εξυπνος. Αυτομαστιγωμα. Ανθρωποσκουπιδαριο. Hot

Ο διπλα στο θεο στεκάμενος. Ο εξυπνος. Αυτομαστιγωμα. Ανθρωποσκουπιδαριο.

Προειδοποιηση:Το εργο ειναι ανατριχιαστικο.

Κ ειδεν ο θεος το δημιουργημα του κ εθαυμασεν. Όλα υπεροχα. Κ ο ανθρωπος διπλα του.Σχεδον στο ιδιο υψος με αυτόν. 6 μερες δημιουργιας. Κουρασμενος. Η επομενη μερα ηταν μερα ξεκουρασης. Κ τον βρηκε το πρωι της εβδομης μερας να ρευμαζει τον ηλιο που ανεβαινε στο στερεωμα. Κοιταξε κατω στο χωμα κ ειδε ορισμενα στρογγυλα κοπρανα από αιγες κ προβατα που βοσκαν πιο κατω. Ξεχασε να δημιουργησει το σκαθαρι. Κ το δημιουργησε. Παρολο που ηταν μέρα αργίας. Κ το απογευμα τρωγοντας φρυγανιες με μαρμελαδα κ φετα πεφταν ψιχουλα κατω στο χωμα. Πεινουσε κ ετρωγε λαιμαργα. Ειχε φαει σχεδον ένα πακο φρυγανιες κ το χωμα ηταν γεματο ψιχουλα. Ετσι εφτιαξε κ το μυρμηγκι. Το απογευμα. Το πρωι της αργιας του δημιουργησε το σκαθαρι κ το απογευμα της ιδιας μερας το μυρμηγκι. Τα δυο τελευταια του δημιουργηματα. Αντιπροτελευταιος ο ανθρωπος. Κ απο τοτε το σκαθαρακι συνεχως μαζευει τις κοπριες των ζωων κ το μυρμηγκακι τα ψιχουλα. Κ ο ανθρωπος να σκοτωνει να καταστρεφει κ να κτιζει το εγω του. Απληστια. Ο τρελος της υπαρξης. Ο παρίας.

Μισοβυθισμενο τανκερ που ξεβραζει πετρελαιο στη θαλασσα. Τεραστια πετρελαιοκηλιδα γυρω από το καραβι. Κ μεσα στο τανκερ, στις δεξαμενες του, ανθρωπινα οντα να πετουν πισσα ο ενας στον άλλο. Με τον καπετανιο να κρατα ένα τιμονι κ να το γυριζει σαν ροδα ποδηλατου που είναι στον αερα. Κομμένα, σκουριασμενα συρματοσχοινα πηδαλιου.

-Τι βλεπω στο βαθος; Εχω τον ηλιο κατά προσωπο κ δεν μπορω να δω καλα. Περιμενετε ενα λεπτο να φορεσω τα αντιηλιακα μου γυαλια. Ναι. Βλεπω τον ανθρωπο πανω σε μια αμαξα, να εχει ζεψει το θεο για αλογο κ να του φωναζει γεματος θυμο να προχωρησει. Εχει μουλαρεψει. Δεν προχωρα.

Εντονες αναθυμιασεις ευφλεκτου καυσιμου, στο πιλοτηριο του τανκερ. Ο καπετανιος ετοιμαζεται να αναψει το τσιγαρο του.Το αναβει. Τελος.Το δραμα εφτασε στο τελος του.

Ηταν καλος ο μακαριτης.

Φερε λιγη θρησκευτικοτητα στη ζωη σου. Απλα ειμαι.Υπαρχω, όπως όλα τα ειδη πανω στον πλανητη. Ουτε ανωτερα ουτε κατωτερα. Δεν υπαρχει κολαση κ παραδεισος στους ουρανους.Πηγαινε στις πολεις κ θα βρεις τη κολαση εδώ στη γη. Υστερα τραβα για το δασος. Παραδεισος. Εδώ στη γη.Αλλα ας ερθουμε στη σκηνη με τον ανθρωπο που εχει ζεψει το θεο. Που εχει μουλαρωσει.Πηρε την αποφαση ο ανθρωπος κ κατεβηκε απο την αμαξα κ πηγε κ τον ξεζεψε. Υστερα ο ανθρωπος καθησε σε μια πετρα να ξαποστασει κ ενοιωσε πονους πανω στη ραχη του. Σαν να τον ειχαν ζεψει. Να κ τα σημαδια πανω του. Το μυστηριο εχει ως εξης:

Ο ανθρωπος εζεψε τον εαυτο του κ νομιζε εζεψε το θεο.

-Ωραια. Κ τα σημαδια πανω στη ραχη του ανθρωπου; Κ οι πονοι του;

-Αυτομαστιγωμα φιλε. Αυτομαστιγωμα.

Κ γω; Εγω ειμαι ενας σαν εσας. Απληστια.Ενα φουσκωμενο εγω. Απλα οσμιζομαι καλυτερα. Βλεπεις δεν καπνιζω κ εχω κοψει αυτή τη συνηθεια εδώ κ χρονια κ ισως γιαυτο εχω καλυτερη μυτη. Απλα όταν εσυ τραβας νικοτινη κ τον καρκινο μεσα σου κ γεμιζεις τα πνευμονια σου μαυρο καπνο, αντι για οξυγονο, εγω πλεον δεν το κανω. Ο μονος που καπνιζει σε αυτή τη γη είναι ο ανθρωπος. Τα ζωα κανενα. Το σκαθαρι το πολύ πολύ να τραβαει κανενα κομματι κοπριας κ το μυρμηγκακι να εχει την καροτσα του φορτωμενη ψιχουλα.

Πανω στη γη πουλουν κ αγοραζουν μαυριλλα,

κ ακομα χειροτερα την βαζουν μεσα τους.

Κ κατι αισιοδοξο;

Κανενα,

λειαν ευλεκτες αναθυμιασεις, διπλα στην ηλεκτροκολληση που

κολλά κρικους αλυσιδων.

Μπαμ! Κ υστερα το τιποτα.

Αναρρηχιτικα φυτα αρχισαν να καταπινουν τον ένα τοιχο μετα τον άλλο, ετσι που μεσα σε χρονο ρεκορ καλυψαν όλα τα ανθρωπινα κατασκευασματα κ τα μετετρεψαν σε εστιες πρασινου κ οξυγονου. Κ ένας πηθικος πανω στο δεντρο ειχε στα χερια του μια ηλεκτρονικη ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη κ αποθανατιζε αδιακοπα τα στιγμιοτυπα μεχρι που εκατσε η μπαταρια της κ την πεταξε.Πηγε για μπανανες χωρις να κοιταζει δεξια κ αριστερα από φοβο. Οι κυνηγοι κεφαλων πηθικων ειχαν αυτοαποκεφαλιστει εδώ κ καιρο στη λαιμητομο. 7,6 δις κεφαλές πανω στη γη σαν Rolling Stones (κυλιομενες πετρες) ετοιμες για την μεγαλη παρασταση του θανατου τους.

Η μαιμου κατεβηκε από την μπανανιά κ τραβηξε μια τελευταια αναμνηστικη φωτο με μια μηχανη που βρηκε από ένα φορτηγακι καποιου εγκατελειμενου συνεργειου εξωτερικων ληψεων.Καποιος άλλος πιθηκος μπηκε μεσα στο φορτηγακι, το περιεργαστηκε για λιγο, ξεπιασε το χειροφρενο, εβγαλε κ ταχυτητα, πηδηξε εξω, κ το ειδε να παιρνει τον κατηφορο

να βγαινει εξω στο χαντακι κ να αναποδογυριζει στο πλαι . Με την σκηνην του εργου να κλεινει δειχνοντας μας την πισω ροδα να γυριζει ελευθερη στον αερα, σαν αμερικανικη ταινια την στιγμη που οι μπατσοι πιανουν τον κλεφτη στο γερμενο στο πλαι αυτοκινητο του.

Συλλαμβανεσε. Εχεις δικαιωμα να μιλησεις η όχι. Εχεις δικαιωμα δικηγορου.

Κ τοτε ειδαμε το φλας να αστραφτει. Ηταν η μαιμου κ αποθανατισε τη σκηνη με τους κλεφτες κ τους αστυνομικους.

Εγινε σιωπη,

κ ειδαμε τη κουρτινα της σκηνης να κλεινει κ το εργο: «ανθρωπος στη γη» να εχει φτασει στο τελος του.Περασαμε κ μεις πισω από την κουρτινα. Τελος.

Μενω σε χωριο με ιαματικες πηγες. Το σπιτι μεσα στο πρασινο. Εχω κ καμποσους σκυλους.

Ερχονται κ λουομενοι, ηλικιωμενοι ενοικιαστες κ μενουν στο απεναντι σπιτι. Το πρωι μου ειπε ότι του εφυγαν δυο ενοικιαστες λουομενοι γιατι δεν αντεχαν τα σκυλια που γαυγιζαν. Οι Αθηναιοι.

Ζουν στη πολη. Στην Αθηνα.

Κεντρο. Τσιμεντο. Καυσαεριο. Περιβαλλον ουτε κ για σκυλους.

Οι σκυλοι εγκαταλειπουν μαζικα τις πολεις κ ο ανθρωπος μαζοχιζεται

ζωντας σε πολεις.Τις εχει συνηθισει τοσο,

που όταν βρισκεται σε φυσικο περιβαλλον τον αναστατωνει κ σηκωνεται

κ γυριζει στο σπιτι του. Στις πολεις.

Υδρογονανθρακες. Σαν μαριχουανα. Φερε μου τη δοση μου.

Εγραψα την πιο πανω ιστορια με αφορμη το πιο πανω περιστατικο .

Σας αγαπό ώλους,κριστοφ

Κ ειδαμε το φλας πανω από το βουνο να αστραφτει. Ηταν ο ηλιος

κ ξημερωνε.

Μα εσυ ησουν μεσα στο διαμερισμα σου της πολυκατοικιας σου κ γυρω από την

πολυκατοικια σου πολυκατοικιες κ δεν ειδες τιποτα. Ουτε ηλιο ουτε ανατολη ουτε αστρα.

Δεν ειδες τιποτα. Μονο τα σηριαλ, ειδησεις κ διαφημισεις.

Κ τον απεναντι τοιχο της πολυκατοικιας.

Ο κοσμος σου. Το συμπαν σου. Ασπιρινες κ ντεπον.

Κ καμια φορα κ κανα καμα σουτρα. Βιακρα.

Πολεις.

Κ αν τυχει κ εισαι γερος, τοτε εισαι τυχερος, σε λιγο φευγεις.

Κ αν εισαι νεος; Υπομονη κ θα περασει.

Κριτικές Χρηστών

There are no user reviews for this listing.

 

 
 
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: