Eίσοδος Μελών

Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by Sotos
"Bravo!!!!!!!!!!!!! "
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
< >

Κριτικές Κειμένων

Who's Online

Έχουμε 600 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να προβάλλουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας σε όλον τον κόσμο.

Εκτύπωση PDF
RSS
LOGO VIMA *** Δοκίμιο Για σένα, αδερφέ
 

Για σένα, αδερφέ Hot

Το ξέρεις ότι σε αγαπάω.

Δεκαέξι χρόνια. Δεκαέξι χρόνια να σε αγαπάω πιο πολύ από τον εαυτό μου, χωρίς λόγο, επειδή είσαι εσύ. Παλεύοντας με νύχια και με δόντια να βρω έναν λόγο να σε πιστεύω για όσα λες. "Είναι ο αδερφός που ποτέ δεν είχα." έτσι έλεγα σε όποιον με ρωτούσε για εσένα. Όσες αμφιβολίες είχα, τις έδιωχνα, μαζί με τους ανθρώπους που σου έκαναν κακό.

Ένας φίλος μας κάποτε μου είχε πει πως λες πολλά ψέματα και κοροϊδεύεις τους γύρω σου. Δεν τον πίστευα, φυσικά. Μέχρι χθες.

Χθες σε πούλησα, αδερφέ μου. Ήταν κάτι που ποτέ δεν πίστευα πως θα έκανα. Βλέπεις, χθες έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε εσένα και μια φίλη που είχε το δίκαιο με το μέρος της. Δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή, αλλά μετά ήρθες εσύ και είπες ξανά κι άλλα ψέματα. Μίλησες για εκδίκηση και για άλλα που δεν θα μιλούσε ποτέ ο παιδικός μου φίλος. Και μου έλυσες τα χέρια. Δεν υπήρχε δίλημμα πια. Είχες γίνει αυτό που σιχαίνομαι.

Παρόλα αυτά, όταν μου είπαν ότι δεν είσαι καλά, δεν μπόρεσα να μην έρθω σπίτι σου. Έκατσα και σε κοιτούσα να που κοιμόσουν, φαινόσουν γαλήνιος. Κάποια στιγμή σου ψιθύρισα πως αν γίνεις σαν τον μπαμπά μου, δεν θα σου το συγχωρέσω ποτέ, κι εσύ μέσα στον ύπνο σου με κοίταξες. Μια φωνή είπε πως δεν θα γίνει και πως αυτό είναι μόνο μια κατηφόρα. Μακάρι να πίστευα πως είχε δίκαιο.

Είχα υποσχεθεί πως δεν θα σε άφηνα ποτέ στα δύσκολα, αλλά τελικάήμουν αυτή που τα δημιούργησα. Δεν μου άφησες άλλη επιλογή, αδερφέ. Μου είπες ψέματα, πολλά ψέματα, σε΄μένα που πάντα σε κάλυπτα. Ακόμα και όταν σου είπα ότι ήξερα την αλήθεια, εσύ προσπάθησες να το καλύψεις με ψέματα.

Ένα κομμάτι μου θέλει να σε δει να πονάς όσο πόνεσες εμάς. Ένα άλλο θέλει να κλάψει για αυτό που έγινες. Κι ένα άλλο τα κάνει όλα για εσένα. Δεν είναι θυμωμένο πια, μόνο στεναχωρημένο, αλλά έτοιμο να κάνει τα πάντα για να γυρίσει ο παλιός σου εαυτός. Αυτό το κομμάτι μου δεν θα μπορέσει ποτέ να σου κρατήσει κακία. Αυτό το κομμάτι, ό,τι και να κάνεις, θα σε λατρεύει.

Ορκίζομαι αυτό το κάνω για εσένα, αδερφέ μου, για να γυρίσει ο παλιός σου εαυτός, γιατί δεν θα το αντέξω να σε χάσω για πάντα.

Κριτικές Χρηστών

Average user rating from: 1 user(s)

 

Αξιολόγηση:
 
5.0
 
 

Reviewed by logoclub.gr
August 20, 2018
Report this review
 
 
 
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: