Eίσοδος Μελών

Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by Sotos
"Bravo!!!!!!!!!!!!! "
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
< >

Κριτικές Κειμένων

Who's Online

Έχουμε 597 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να προβάλλουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας σε όλον τον κόσμο.

Εκτύπωση PDF
RSS
 

Πολεμος κ Ειρηνη Hot

Ειρηνη,ειρηνη κ ξανα ειρηνη κ εχουμε βαρεθει. Ας μιλησουμε λιγο κ για πολεμο.

10 μαλακες από τη μια μερια μαχονται αλλους

10 μαλακες από την άλλη μερια. Οι μαλακες από τη μια μερια, οι 10 μαλακες ας πουμε αυτοι της δεξιας μεριας εχουν οπλα που εχουν φτιαχτει από μια μαλακισμενη βιομηχανια οπλων. Επισης κ οι 10 αλλοι μαλακες από την άλλη μερια, της αριστερης, χρησιμοποιουν κ αυτοι οπλα μιας αλλης μαλακισμενης βιομηχανιας οπλων. Πιθανον να είναι κ η ιδια. Η ιδια μαλακισμενη βιομηχανια οπλων πιθανον να εχει πελατες κ τους 10 μαλακες της αριστερης πλευρας κ τους 10 μαλακες της δεξιας πλευρας. Η δεξια πλευρα εχει ένα μαλακα αρχηγο. Το ιδιο κ οι απεναντι μαλακες εχουν καποιο μαλακα αρχηγο. Τον εμψυχωτη τους, τον προεδρο τους, τον παπά τους, την μάμα τους (την μανα τους).

Αυτοι ολοι οι μαλακες προσπαθουν να βγαλουν ο ενας τα εντερα του αλλου μαλακα. Οποιος μαλακας ξεκοιλιασει περισσοτερους είναι ο νικητης.

Υπαρχουν κ παραπλευρες απωλειες. Γυναικες, παιδια, γεροι, πουλια, δεντρα,σπιτια, γεφυρια, μουσεια,μολυνση ατμοσφαιρας, κατασπαταληση πορων.

Αν αυτοι οι 22 μαλακες συν τις βιομηχανιες οπλων δεν υπηρχαν αναμεσα μας αλλα καπου αλλου, ας πουμε να ηταν στον Αρη, τοτε όλα θα ηταν ενταξει. Αφου ετσι εχουν τα πραγματα κ οι θεοι πεισθηκαν εξαποστειλαν τους 22 μαλακες κ τα τσιμπραγαλα τους, τις βιομηχανιες οπλων στο Αρη. Κ ηταν τοση η μανια τους να σκοτωσουν που μολις πατησαν το ποδι τους στον Αρη ελαβαν αμεσως θεσεις ετοιμοι για μαχη. Τους εστειλαν στον καταλληλο πλανητη, στον Αρη. Εδώ να θυμασε ότι σε ολους τους πολεμους ισχυει μια αρχη. Η εκτονωση . Η εκτονωση του ατομου. Ολοι οι πολεμοι είναι εκτονωση κ τιποτε άλλο. Η νικη ειναι δευτερευων θεμα. Ο πολεμος είναι μια δικαιολογια για να εκτονωθω. Να πεταξω τον θυμο μου,δηλαδη τον εμετο της ψυχης μου στους αλλους.

Η αληθεια τσουζει,

Κ ενας Αριανος μια φορα ονοματι Χιτλερ κατεβηκε στη γη κ παρεσυρε το πιο εξυπνο κ κουλτουριαρικο εθνος-Μοτσαρτ, Μπετοβεν,Μαρξ, Χενγκελ κλπ- σε παγκοσμιο πολεμο,

κ 70 χρονια από τοτε ο ιδιος δισκος στο γραμμοφωνο.

11 μαλακες από αριστερα κ 11 μαλακες από τα δεξια, κρατουν οπλα μιας μαλακισμενης βιομηχανιας οπλων κ φωναζουν ζήτω,

δειχνουν εξαγριωμενοι.

-Βαρεθηκα. Παιζουμε σκακι; Ειπε ο μαλακας αρχηγος της μιας ομαδας.

-Κ δεν παιζουμε,ειπε ο άλλος μαλακας αρχηγος της αλλης ομαδας.

Κ το βραδυ οι 10 μαλακες της ομαδας του βουνου κ οι 10 μαλακες της ομαδας του καμπου αρχισαν τις ετοιμασιες για νέο πολεμο μεταξυ τους. Ειχαν λαβει τηλεγραφηματα που ελεγαν: «τα ξημερωματα ριξτε τον εχθρο στη θαλασσα»

Κ η πιο κοντινη θαλασσα ηταν 3000 χιλιομετρα μακρυα.

Κ το ξημερωμα ξεκινησε ο πολεμος.

Κ μια οβιδα του αριστερου κανονιου,των πρασινοκοκκινων, εγραφε: εισαστε μαλακες.

Κ μια οβιδα του δεξιου κανονιου,των μπλεμωβκιτρινων, εγραφε: εσεις εισαστε οι μαλακες.

Πυρ!

Κ κατω από τα τοξα των τροχιων των δυο αντιπαλων οβιδων, 10 μαλακες αριστερα κ 10 μαλακες δεξια να αλληλοβριζονται, να αλληλοσφαζονται,

Κ ο αριστερος αρχηγος των 10 αριστερων μαλακων αναποδογυρισε το σκακι κ ειπε στον δεξιο αρχηγο των αλλων 10 μαλακων: «εισαι μαλακας»,

Κ ο δεξιος αρχηγος των 10 δεξιων μαλακων του απαντησε: «Μαλακας εΙναι τα μουτρα σου».

Κάθε ταυτιση με πραγματικα προσωπα κ γεγονοτα είναι καθαρα συμπτωση. Με μαλακιες θα ασχολουμαστε τωρα. Δεξια είναι η δεξια ομαδα από τον διαιτητη κ αριστερα είναι η αριστερη ομαδα από το διαιτητη. Όπως σε ένα γηπεδο μπαλας. Κ ο διαιτητης ποιος είναι; Ο διαιτητης είναι οι πεποιθησεις μας.

Ένα μωρο κτυπηθηκε θανασιμα από οβιδα.

Αυτος είναι ο πολιτισμος μας.

Επρεπε να σε κανει να ντρεπεσε που εισαι ανθρωπος,

κ επρεπε να ειχε γινει η δικη της Νυρεμβεργης μονο κ μονο για αυτό το γεγονος.

Ο καθενας μας είναι υπευθυνος για το τι συμβαινει πανω σε αυτό τον σταυλο που λεγεται γη.

-Απ εκει είναι γκρεμος. Πας κατευθειαν στο γκρεμο.

- Το ξερω κ μ αρεσει. Ετσι εμαθα.Συνηθισα κ δυσκολο να αλλαξω τωρα.Βρηκαν κ νερο στον Αρη κ ειμαι ευτυχισμενος.

Εδωσαν στα κουρασμενα στρατά του Αρη νερο να ξεδιψασουν κ μετα μετρισαν το μποι τους τα στρατα κ ριχτηκαν με περισσοτερο μισος ο ενας εναντιον του αλλου. Προς τη νικη.Ο εχθρος στη θαλασσα. Κ η πιο κοντινη θαλασσα απεχει μολις κατι εκατομυρια χιλιομετρα. Κουραγιο αδελφια. Ο Θεος μαζι σας κ με την νικη.Κ καποιος ειπε ότι τα λεφτα που ξοδεψαν για να πανε στον Αρη αν τα διναν στην Ελλαδα θα ειχε λυσει το προβλημα της.

« Εκτακτη ειδηση. Εκτακτη ειδηση. Εκτακτη ειδηση. Φανταστικο! Βρεθηκε ζωη στον Αρη!»

Αυτό εσκουζε το αυτοματο μηχανημα που ειχαν τοποθετησει εδώ κ χρονια στον Αρη . Βρεθηκε ζωη στον Αρη.

Μα δεν υπηρχε πλεον καποιος πανω στην γη για να παραλαβει το μηνυμα.

Ειχε γινει ο 86ος παγκοσμιος πολεμος κ εξαφανιστηκε κάθε υπαρξη πανω στο σταυλο γη. Ουτε κουνουπι δεν εμεινε. Μια απεραντη ερημος. Ο διδυμος αδελφος του Αρη.

Κ πανω στον ουρανιο θολο, καπου στις παρυφες του ουρανιου στερεωματος…

-Πίτερ, δεν βαζεις να δουμε καμια ταινια DVD στον βιτεοπροβολεα;

-Ναι αγιε πατερα.

-κ ερχομενος φερε κ κανενα καραφακι ουζο κ δυο τρια μεζεδακια.

-Εγινε!

Ο Πετρος ακουγετε να φωναζει από το βαθος.

-Τι ταινια θελεις να βαλουμε; Πολεμικη, κοινωνικη,πολιτικη,αστυνομικη, γουέστερ;

-Βαλε δυνατό θριλερ.

-Τέλεια.Γουσταρω κ γω θριλερ.Το εχω βρη κιολας.

Το βαζει στον βιτεοπροβολεα κ ερχεται κ καθεται διπλα στον δημιουργο.

-Τι ταινια εβαλες;

- «Η γη. Ο σταυλος γη κ ο ανθρωπος.»

-Γουσταρω. Σβησε κ τα φωτα.

Ο Πετρος εσβησε τα φωτα. Ακουγοταν που κ που το καραφακι να γεμιζει τα ποτηρακια τους κ μετα το τσουγκρισμα τους. Ασπρο πατο.Οταν η ταινια εφτασε στον βομβαρδισμο του Ιρακ, της Βαγδατης. Τρομος κ δεος. Εκαναν ταυτοχρονα κ οι δυο εμετο. Μην ανησυχητε, δεν είναι τιποτα. Είναι κ οι δυο καλα.Δεν είναι από τις σκηνες. Πιθανον είναι από τα ουζα. Το πιο πιθανον είναι από τα ουζα. Η ηταν λιγο κρυωμενοι. Κ στη σκηνη που πετάνε τις δυο ατομικες βομβες στη Χιροσιμα κ στο Ναγκασακι. 150,000 νεκροι μεσα σε μια στιγμη. 150,000 συνανθρωποι μας εξατμιστηκαν, εξαφανιστηκαν από προσωπου γης, σαν να μην υπηρξαν ποτε.Κ αλλοι τοσοι πεθαναν από ραδιενεργεια.

Σταματησαν το DVD. Εβαλε ο Δημιουργος μεσα στην αγκαλια του τον Πετρο κ εκλαψαν κ οι δυο.Με αναφιλητα.Κ λενε ότι τα δακρυα τους εφτασαν μεχρι την νεκρη γη κ εκαναν να βλαστησει ένα χορταρακι. Πρασινο. Το πρωτο χρωμα εκανε την εμφανιση του πανω στη γη. Κ μετα από λιγο ένα άλλο κ ένα άλλο που αρχισαν να ανεμιζουν, να χορευουν στο ανεμο.Να παιζουν με τον ανεμο. Αγρια, ελευθερα.

Κάθε πρωι δροσοσταλιδες πανω στα χορτα,

πανω στα φυλλα, πανω στο χωμα.

Να θυμασε! Δροσοσταλιδες πανω στη γη!

Γιατι αυριο μπορει να μην εισαι εδώ.

Φιλια σε ολους. κριστοφ

Κριτικές Χρηστών

There are no user reviews for this listing.

 

 
 
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: